Ceca Ražnatović
Twitter icon MySpace icon Youtube icon FaceBook icon

cecafans.png picture by ceca-fans

Sve pojedinosti iz Cecinog života u vidu biografije, diskografije, foto galerije, video zapisa, online shop-a možete pronaći ovdje!

ceca-3.png picture by ceca-fans

concerttour.png picture by ceca-fans

koncert.png picture by ceca-fans

- trenutno nema u najavi

elitesites.png picture by ceca-fans

ceca1.png picture by ceca-fans tina1-1.png picture by ceca-fans sako1.png picture by ceca-fans marta1.png picture by ceca-fans seka-1.png picture by ceca-fans
elena-1.png picture by ceca-fans svet.png picture by ceca-fans donna-2.png picture by ceca-fans  

onama.png picture by ceca-fans

Name: Ceca Ražnatović FanClub Hrvatska
Domain: www.ceca-fans.bloger.hr
Contact: ceca_crofans@yahoo.com  
Online:  30+ online
: Hrvatska
Design: Ceca-Fans

CECA.RS
Ceca
REKLAMA2
Blog
nedjelja, ožujak 23, 2008

Mislili ste da o njoj znamo sve... E, pa nije tako! Otkrijte što ovu ženu zaista čini izuzetnom, i zašto ste svoj glas dali baš ovoj popularnoj dami. Evo, priznajemo, voljele bismo bar jedan dan da povedemo u “njihovoj koži”
...a vole ih i muškarci. Ponekad se u nečemu i složimo... 

img528/2359/cecaraznatovic3283jh5.jpg

CECA
Osporavana, hvaljena, voljena, prezirana... Privukla je pažnju još kao djevojčica, kad se publici predstavila pjesmom "Cvetak zanovetak". Definitivno, najintrigantnija ličnost balkanske estrade.

Priče Raspravlja se o njenim pjesmama, momcima, vezama, o njenim oblinama, haljinama, o njenoj djeci... Mediji je godinama "zakopavaju" i podižu u nebesa. Ceca živi po svome. Ravnodušna na tračeve, nikada nikog nije tužila, nikome ništa nije objašnjavala i pravdala se.
Ljudi misle da o njoj znaju sve. Cecinu životnu priču mnogo puta su analizirali i svijetski mediji prikazujući je kao srpski brend.

Kraljica i grešnica Računa se da je prestonička „Jet set“ žurka uspjela ako je prisutna i Ceca, a novine čiju naslovnu stranu krasi njena fotografija mogu da računaju da će im biti rasprodat kompletan tiraž. Samo Ceca i Čola mogu da okupe 100.000 fanova na koncertu. Krunisana je za folk kraljicu, a potom su joj zabranjivali da nastupa, svima “kopa” oči činjenica da je već godinama na listi najmoćnijih žena Srbije. Kako je to moguće, pitaju se - “Cvetak zanovetak”, Arkanova žena, bivša zatvorenica?! Na kraju krajeva - samo pjevačica?! Objašnjenje spada u domen multidisciplinarne analize – psihološke, sociološke, kulturološke...

Tuga u njoj uvijek kada se povede riječ o ljubavi, Ceca sa dubokom sjetom priča o svom pokojnom suprugu Željku. Njihovo vjenčanje bilo je svadba desetljeća - "dolce vita" na srpski način. Poslije atentata u kojem je stradao čovjek njenog života, skrhana se povukla iz javnosti i posvetila djeci, Anastaziji i Veljku.
Otkako je sama, povezuju je sa mnogim glumcima, pjevačima i biznismenima. Novine su objavljivale "istine" o njenim "romansama" sa mladim glumcem Viktorom Savićem, Željkom Joksimovićem, Cipraninom Fotosom kog je "ukrala" od Romane... U posljednje vrijeme, tabloidi su prepuni tračeva o ljubavnom trokutu u kojem se Ceca našla sa reli-vozačem Andrejom Kulundžićem i njegovom suprugom Marinom. Priče o ovoj vezi utihnule su nakon Cecinog odlaska iz zemlje.

"Napukli" glas, krišom je slušaju i oni koji se kunu da mrze narodnjake... Gay populacija proglasila je Cecu svojom ikonom. Ona i dalje ostaje prava misterija, a njena priča definitivno je mnogo zanimljivija od onoga što može da se pročita u novinama... Nadamo se da će se neki naš producent sjetiti snimiti film o Cecinom životu. To bi zasigurno probudilo našu kinematografiju! 


INFO BY "Lepota i zdravlje", Ceca-Fans

PRVI I NAJBOLJI
CECA RAŽNATOVIĆ
FAN SITE U HRVATSKOJ

REGISTRIRAJTE SE NA NAJBOLJI FAN FORUM CECE RAŽNATOVIĆ
www.cecafans.com

ceca-fans @ 10:32 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
info - Fotografije


OBAVIJEST
Pojedine fotografije koje se nalaze na ovom site preuzete su sa ceca-online.com

 
Index.hr
Nema zapisa.