Ceca Ražnatović
Twitter icon MySpace icon Youtube icon FaceBook icon

cecafans.png picture by ceca-fans

Sve pojedinosti iz Cecinog života u vidu biografije, diskografije, foto galerije, video zapisa, online shop-a možete pronaći ovdje!

ceca-3.png picture by ceca-fans

concerttour.png picture by ceca-fans

koncert.png picture by ceca-fans

- trenutno nema u najavi

elitesites.png picture by ceca-fans

ceca1.png picture by ceca-fans tina1-1.png picture by ceca-fans sako1.png picture by ceca-fans marta1.png picture by ceca-fans seka-1.png picture by ceca-fans
elena-1.png picture by ceca-fans svet.png picture by ceca-fans donna-2.png picture by ceca-fans  

onama.png picture by ceca-fans

Name: Ceca Ražnatović FanClub Hrvatska
Domain: www.ceca-fans.bloger.hr
Contact: ceca_crofans@yahoo.com  
Online:  30+ online
: Hrvatska
Design: Ceca-Fans

CECA.RS
Ceca
REKLAMA2
Blog
srijeda, svibanj 11, 2011Aleksandar Milić Mili kompozitor i producent najnovijeg Cecinog studijskog projekta za magazin Blic exkluzivno je otkrio kako je Ceca u potpunost završila snimanje svojeg dugo očekivanog albuma. Unatoč teškom razdoblju u kojem se našla Ceca je skupila snage i za sve svoje vjerne obožavatelje odlučila ispuniti riječ da će ove godine uživati u novim pjesmama.

- Radilo se punom parom, bez pauze. U stvari, pravili smo pauzu svaki put kada igra Novak Đoković. I Ceca i ja smo njegovi vatreni navijači i samo za vrijeme teniskih mečeva nismo svirali i pjevali, već navijali iz sve snage. Ona iz poznatih razloga neće promovirati ovaj album kao prethodne. Neće javno istupati, gostovati na televiziji niti održavati koncerte. Umjesto nje o njoj govoriti će njezine pjesme - rekao je Mili.

Od 30. svibnja jedna po jedna pjesma moći će se downloadati sa www.miligrammusic.com sajta uz novčanu naknadu, što će biti prvi takav izdavački pothvat u Srbiji, po uzoru na ITunes.

ceca-fans @ 14:22 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
info - Fotografije


OBAVIJEST
Pojedine fotografije koje se nalaze na ovom site preuzete su sa ceca-online.com

 
Index.hr
Nema zapisa.